Facebook Instagram

Beoordelingen van De Italiaan Almelo

Recente recensies van De Italiaan Almelo

5 sterren na 197 reviews

, 17-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super. De lekkerste pizza’s ever…

, 15-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super goede pizzas heerlijk warm en optimale smaak! Zeer goed!

, 14-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer 👍

, 11-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eerste keer besteld. Het was heerlijk!

, 10-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza! Alleen de cola ontbrak.

, 10-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd! Alleen jammer dat er ontzettend veel pesto in de champignonsaus zit waardoor het veel te overheersend is, om deze reden de saus er ook afgehaald

, 31-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling was prima en uitstekend Alleen jammer dat voor de 2e keer het mee bestelde stokbrood met kruidenboter niet geleverd is.

Reactie van De Italiaan:Geachte heer Gert, Hartelijk bedankt voor uw feedback. Ik heb het doorgegeven aan de keuken. U krijgt binnen enkele minuten een code met 15% korting op u eerst volgende bestelling. Mijn excuses voor het ongemak. met vriendelijke groet, De Italiaan

, 28-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals gewoonlijk weer heerlijk!!!

, 27-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk gegeten....ipv bezorgen toch gekozen voor ophalen....de bezorgkosten terug gekregen en voor het ongemak een grotere pizza gekregen. Echt super service!!! Wij komen snel weer wat bestellen!

, 24-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza’s en super bezorging.

, 23-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voortreffelijke smaak, maar helaas was de bodem deze keer erg taai dit zijn wij iets gewend van de Italiaan Almelo.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza’s zoals altijd! En heerlijk warm! Aardige bezorger

, 20-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goedenavond, We bestellen vaker, maar deze keer was helaas 1 pizza lauw, en van de pizza calzone het deeg nog niet helemaal gaar.De spaghetti was super warm. Kan een keer voorkomen, maar we hopen dat het bij onze volgende bestelling weer goed zal zijn. En daar hebben we het volste vertrouwen in.

Reactie van De Italiaan:Geachte heer Patrick, Hartelijk bedankt voor uw feedback. Wij hechten veel waarde aan uw mening. Ons team is nu op de hoogte gebracht. Namens het hele team bied ik mijn excuses aan. Wij gaan ons allerbeste doen om dit niet weer te laten voorkomen. Met vriendelijke groet, De Italiaan Almelo

, 18-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk en veel sneller dan aangegeven 👍🏻

, 14-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eerste keer en we bestellen zeker weer. Was lekker en ruim voldoende. Bezorger was super vriendelijk en ruim op tijd. 👍👍👍

, 12-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, op tijd bezorgd

, 01-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging. Heerlijke pasta

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het duurde meer dan een uur voordat we onze pizza hadden. En we hadden echt zin in pizza

, 30-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede, smakelijke pasta's en snelle bezorging.

, 29-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekkere pasta en pizza’s!! En zoveel keus ;) Alleen vandaag was de pizza bodem wat flauw.... misschien dat er was mis is gegaan. Alsnog 5 ster omdat het altijd super is ! Leuke bezorgers

, 28-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk! Niet te dik, niet te dun en ruim op tijd bezorgd.

, 28-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima ! Heerlijke pizza’s en een snelle levering!

, 26-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten! Alles was top!

, 19-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-07-2021

Kwaliteit:

Rating

De pizza's waren heerlijk, ik zou de Italiaan zeker aanbevelen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging en lekker eten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima pizza en burito's. Met de hele familie smakelijk gegeten. Bezorging keurig op tijd.

, 15-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, goed warm en op tijd gebracht.

, 13-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weinig champignonssaus verder erg lekker

Reactie van De Italiaan:Hartelijk bedankt voor uw feedback. Ik heb het doorgegeven! Mijn collega's gaan voortaan hierop extra letten!

, 08-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere pizza’s met goede bodem, geen slap gedoe! Aanrader!

, 08-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Dit bedrijf verdiend een zeer dikke pluim, had zelf een fout gemaakt met de tijd van de bestelling, maar hun hebben het zeer professioneel opgelost.Dank daarvoor.

, 06-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles smaakte lekker vers

, 27-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en de bestelling was zelfs eerder dan verwacht, iets wat in dit geval erg plezierig was.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer top zoals altijd! 👌🏼👌🏼

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten! En mooi op tijd klaar😉 100% een aanrader👍🏻

, 20-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super! Op tijd geleverd en het eten smaakte heerlijke! Ook voor de grote eters, zijn de porties meer dan genoeg!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed stukje eten.Nog goed warm. Bezorging ook correct

, 13-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza was erg lekker, snelle bezorging

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Miste mijn stokbrood met kruidenboter en broodjes lagen onder het vlees helemaal vol gezopen met vet

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten. Mexicaanse gerechten waren net iets minder lekker dan de pizza maar toch lekker.

, 03-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was formidable

, 29-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het pasta’s waren heerlijk en we kregen een pistolet en kruidenboter bij + een gratis blik casis! Top deal ! Wat wil je nog meer? Hartelijk dank ☺️

, 28-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer super 👍

, 24-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede pizza. De bezorgtijd was ook precies zoals aangegeven bij bestelling.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker gegeten

, 21-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza besteld. Heerlijk warm en snel bezorgd! Binnen een uur. En op zondag! Top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super goed aanbod, eerlijke pasta en pizza. Vind jullie gewoon de beste 💓💓💓💓

, 17-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere pizza’s en pasta’s 👌👌

, 13-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was lekker vult goed hadden 2 pizza's voor 2 personen maar hadden eigenlijk samen genoeg aan 1 pizza zeker aan te raden en ook zeker voor herhaling vatbaar

, 10-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De italiaan kon door drukte de afgesproken tijd moeilijk bezorgen ,maar belde keurig met de vraag als het een kwartiertje eerder mocht

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging, heerlijke hete pizza, zo uit de oven met lekker veel tonijn. Super! En een lekkere salade met zo veel ingrediënten! Heerlijk gegeten weer!!

, 03-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima , bezorging op tijd , eten was lekkker warm en goed van smaak.

, 02-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza's waren super goed belegt en lekker.

, 28-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom 👌 Wat ons betreft de lekkerste in Almelo.

, 28-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede kwaliteit en geweldige service. Wij hadden zelf een fout gemaakt in de bestelling en er werd in korte tijd een pizza na gebtracht zodat we alsnog samen komen eten. Super!

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten smaakte heerlijk, lekker warm nog bij aankomst, vriendelijke bezorging, enne... een dag later hadden we nog extra salade! Top dus! Groetjes van ons.

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke pizza's en uitermate vriendelijke mensen!

, 21-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaaakte heeeerlijkk

, 21-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

bij voorgaande bestellingen is/was eten/kwaliteit altijd erg goed, vandaag was het helaas minder (pizza), niet erg warm en deegsmaak was aanwezig

Reactie van De Italiaan:Beste Oude Bennink, Hartelijk bedankt voor uw feedback. Wij hechten zeer veel waarde aan uw mening! Ik heb mijn collega's hierover geïnformeerd! Wij gaan dit zeker niet meer laten voorkomen!

, 19-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd, super. Helaas is de bodem van de pizza voor ons te dik, geldt eveneens voor de Calzone. Jammer wij gaan op zoek naar een pizzeria met dunnere pizza’s

Reactie van De Italiaan:Beste Yvonne, Hartelijk bedankt voor uw feedback. Wij hechten zeer veel waarde aan uw mening! Wij willen u informeren dat het mogelijk is om te kiezen voor dunnere bodems wat betreft de pizza's. u kunt de volgende keer dat simpel aangeven als een opmerking. Heeft u onze pasta's, Mexicaanse en grill gerechten geproefd?!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker !!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Had gevraagd of de pizza gesneden kon worden en of er wat minder olie op kon omdat het de vorige keer echt heel erg vettig was. De pizza kwam én ongesneden aan én de hele pizzadoos zat onder de olie. Het lijkt bijna alsof ze dit expres hebben gedaan.

Reactie van De Italiaan:Beste St, Hartelijk bedankt voor uw feedback. Wij hechten zeer veel waarde aan uw mening! Namens de team van de Italiaan bied ik u mijn excuses! hierbij beloof ik u dit de volgende keren te voorkomen. Uw opmerking is namelijk zeer terecht Wilt u aub contact opnemen met contact@pizzadeitaliaan.nl ? ! Ik heb mijn collega's hierover op de hoogte gehouden en zij hebben een oplossing voor u bedacht!

, 11-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top pizza's, warm bij aankomst en snelle en goede service. Ik ga hier vaker bestellen!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza is keurig op tijd afgeleverd, hij was goed warm, de bodem lekker krokant, een heerlijke pizza, alleen erg groot en dun waardoor de 2de helft niet meer zo warm was, maar ja, dat is typisch voor een pizza.

, 10-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was op tijd. Pasta was heerlijk en meer dan genoeg. Zullen hier zeker nog een keer weer bestellen.

, 07-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekkerrrrrr

, 06-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker eten! En zeer vriendelijk personeel.

, 06-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede prijs-/kwaliteitverhouding. Netjes op tijd bezorgd.

, 06-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was wederom heerlijk! De normale pizza's zijn al behoorlijk groot en zien er lekker uit en smaken perfect! De enchilada's met rijst en salade waren ook weer heerlijk! Bezorging was ruim binnen de geschatte tijd.

, 06-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza’s. Lekker warm!

, 05-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed en correcte levering.

, 04-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizzadeeg was erg hard en droog dec vulling was wel lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Was erg lekker, alleen heel erg jammer dat ik penne kreeg in plaats van spaghetti. Ik had namelijk pasta carbonara besteld met spaghetti.

, 04-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Volgende keer de pizza graag alvast snijden. Op een hotelkamer zo pizza eten was niet handig. De smaak van de pizza was ok, vond de bodem mooi dun maar flauw qua smaak. Zat geen zout in leek het.

Reactie van De Italiaan:Beste Judith, Hartelijk bedankt voor uw feedback. Wij hechten zeer veel waarde aan uw mening! Wij gaan hierop extra opletten de volgende keer!

, 03-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer ouderwets lekker

, 31-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hebben genoten van jullie lekkere pizza’s op tijd bezorgd en lekker warm top!

, 29-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Stipte levering van heerlijke pizza van prima kwaliteit.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bodem niet gaar en smaak flauw. Halve puzza weggegooid. Jammer.....

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel geleverd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pasta was ronduit niet lekker.

Reactie van De Italiaan:Beste Rein, Hartelijk bedankt voor uw feedback. Wij hechten zeer veel waarde aan uw mening! Wilt u aub contact opnemen met contact@pizzadeitaliaan.nl om uw mening uitgebreider te horen en u wensen in kaart te brengen. Ons doel is namelijk "het steeds verbeteren van onze kwaliteit".

, 25-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza was goed binnen te houden

, 20-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vlees was niet meer echt warm. Bij de pizza was geen tomatensaus te bekennen.

, 17-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer over heerlijk ik kan die gele sterren niet aanklikken maar het was zeer goed en snel bezorgd

, 13-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

T is altijd weer snel en lekker!

, 12-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten, pizza calzone en pasta arrabiatta. Snel bezorgd ook.

, 09-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was erg slecht.Stokbrood besteld met kruidenboter; ontvangen een pistoletje zonder kruidenboter. Beide pizza’s waren smakeloos en erg flauw; kruiden vergeten? Salade was niet vers, doordrenkt, grof en zag er niet smakelijk en vers uit en ook niet opgegeten.

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijkgegeten en vooral snel geleverd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker warme pizza en snel bezorgd

, 25-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed was heerlijk, bezorging heel vriendelijk

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dit was een verrassing voor mijn moeders 86 ste verjaardag, ze was erg tevreden en heeft met smaak gegeten. Heel fijn dat de pizza , naar mijn vraag alvast in punten was gesneden

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Excellent kwaliteit! Zeer smaakvol en vooral goed belegd. Zelfs op zaterdag werd het op gevraagde tijd bezorgd.

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echte pizza en een fijne pasta gegeten . Afgeleverd op de afgesproken tijd. Toppertjes

, 19-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekkere pasta en vriendelijke mensen in de zaak

, 19-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top, Service, 👍🏼

, 16-02-2021

Kwaliteit:

Rating

lekkere pizza voor een prima prijs . heb het zelf opgehaald omdat ik bezorgtijden vaak wel spannend vind wanneer het er echt op een bepaalde tijd moet zijn maar misschien probeer ik de volgende keer de bezorging wel.

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was lekker En warm

, 05-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Tweede keer deze week. Omdat het kan :) Niets te klagen op smaak of bezorgen. Number one pizza.

, 05-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Al meerdere keren pizza's besteld. Echt goed. Bezorging ook snel en goed.

, 01-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza bolognese is the best. Schijnbaar was het druk op maandag, moest een uur wachten. Op zich niet erg, maar dat had ik niet verwacht voor een maandag. In de bevestigingsmail stond ook wel dat ie over een uur werd bezorgd. Op een maandag... Best pizza in Almelo.

, 28-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heel goed en snel geleverd en goed warm ook super

, 26-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer snelle bezorging. Heerlijke pizza en ook een heerlijke salade met heerlijke ingrediënten

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker van smaak en precies op tijd geleverd

, 21-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Mijn bestelling was precies op tijd klaar. Heerlijk gegeten zoals altijd.

, 20-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was er bijna een half uur eerder dan de verwachte tijd, dan zou je denken dat die nog goed warm is maar nee hoor, kreeg een lauwe tegen koud aan pizza. Pizza zelf is goed van smaak dus daar kan ik niet over klagen. Afgelopen weekend pizza besteld met een vriend en hij had een pizza met rosbief, de “rosbief” leek verdacht veel op rookvlees en het smaakte hier ook naar :’)

, 19-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke pizza’s. Vriendelijk personeel bij afhalen

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

lekker gegeten, en ondanks dat het vrijdagavond was, nog voor de verwachtte bezorgtijd bezorgd

, 13-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooi op tijd geleverd, vriendelijke bezorger, en zoals altijd zeer smakelijk!

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza was koud, erg jammer. De pizza opgewarmd in de oven. Toen was de smaak prima.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaak was fantastisch, maar de temperatuur viel enigszins tegen. Maar de volgende keer beter en dat lukt vast .

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De topping was prima maar de bodem vonden we erg droog en smaakloos. Hij was ook niet erg warm. Hij leek wel opnieuw opgewarmd. Jammer gaan we niet weer bestellen. We hebben allemaal de pizza niet opgegeten.

, 08-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima pizza, misschien iets te zout. Pizza was bij bezorging warm genoeg. Bezorger was zeer beleefd en vriendelijk.

, 04-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere pizza en pasta. Op tijd bezorgd en nog erg warm bij aankomst. Heerlijk gegeten...

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering (20 min. eerder dan aangegeven per email) en heerlijke, rijk belegde pizza's

, 01-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas was 1 pizza aan de korst verbrand. Ook waren de aardappels niet knapperig. De andere pizza was wel erg lekker. Maar na 45 min na de afgesproken tijd hadden we nog niets ons eten en ze vertelde aan de telefoon dat de stroom was uitgevallen. Daar heb ik alle respect voor maar het was wel zo netjes geweest om dat naar de klanten te communiceren...

, 01-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere pizza’s !!

, 30-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd heerlijk eten , goed warm en netjes op tijd. Vooral de calzone is bij ons favoriet!

, 27-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

- Super pizza's. - Altijd op tijd klaar - Vriendelijke mensen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was weer heerlijk! Het kwam precies optijd, heerlijk warm en de pizza was heerlijk rijk bestreken met knoflook! 1 en al liefde voor jullie eten

, 18-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekende pizza! Goede bodem, rijk belegd. Jammer dat er nog geen volkoren bodem optie wordt aangeboden. Bezorging stipt op tijd.

, 05-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza, lekker warm en precies op tijd. Super

, 05-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Pizza’s erg droog en slecht van kwaliteit...

, 04-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was iets minder dan we gewend waren. Het smaakte wel goed maar het leek alsof er op de pizza geen knoflook dat en de kip minder gekruid was. Verder wel heerlijke porties!

, 04-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd, wel behoorlijk zompig. Olie wat eraf was gelopen oid.

, 30-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging was sneller dan de opgegeven tijd. Top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben heerlijk gegeten! Pizza's met perfecte dunne krokante bodem. Alles smaakte goed! Ontzettend aardig personeel. Wij zullen hier zeker weer gaan bestellen.

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk! Gratis drankjes en ook nog stokbroodjes met kruidenboter. Uitstekend op tijd!

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Koud eten beïnvloed dus echt wel de smaak. Helaas bestelde ik mijn eten in de spits, en dan is het kop of munt betreffende een warme of koude hap. Nu was alles koud van pizza tot pasta. 😞

, 24-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top bezorging en eten!

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Onze bestelling was exact op tijd en daarnaast was het eten heerlijk!! Porties zijn ruim en goed warm!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste pizza's van Almelo, binnen 20 minuten bezorgd

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hebben weer heerlijk gegeten. Prima verzorgd

, 17-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling werd exact op tijd gebracht. Prijs/kwaliteit verhouding was prima.

, 13-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima eten. De bestelde pasta smaakte goed en was heerlijk op temperatuur. Goede kaas erop en lekker gekruid. Alleen was de sfeer in het restaurant niet prettig. Vier bezorg jongens in trainingspakken met oordopjes in en te appen boven de frituur

, 13-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorgtijd prima, het eten werd rondom aangegeven tijd bezorgd. Pizza's erg lekker. Goed gevuld en met een mooie krokante bodem. Spaghetti met tomatensaus en vis was helaas niet onze smaak. Een te overheersende kruidige saus smaak waardoor de balans van de pasta niet goed was. Na een paar happen waren we er klaar mee. De bijgeleverde stokbrood met erg lekkere en pittige knoflookboter was heerlijk.

, 06-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ondanks dat we toch redelijk ver weg wonen ( dichtbij Tubbergen) waren de pizza’s warm en op tijd😀. We hebben vegetarische canzole genomen... heerlijk! Lekker veel verschillende groente...lekker pikant, gewoon goed. Voor herhaling vatbaar dus😀

, 22-10-2020

Kwaliteit:

Rating

De allerlekkerste italiaan van Almelo en omstreken, altijd meer dan genoeg eten!

, 21-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza, dunne bodem, goed gevuld, niet duur en hele snelle bezorging! Aanrader!

, 15-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg goede pizzeria. Altijd erg goed qua bodem en smaak. Ze bieden (wrs tijdelijk) een gratis blikje drank naar keuze.

, 12-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik vertelde dat mijn vriendin jarig is, toen kregen ze een extra pizza in de vorm van een hartje... Waarvoor veel dank, ze komen zeker terug!

, 12-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza’s zijn perfect en goed belegd. Deze kwaliteit van pizza verdient upgrade naar volkoren bodem! Het zou fijn zijn om die optie ook te kunnen kiezen. In het Westen wordt volkoren bodem als mogelijkheid al lang aangeboden. De bezorging was dit keer slecht. Ik had nu optie “zo snel mogelijk” gekozen en dat werd 1.5 uur wachten. Alle keren daarvoor had ik een bepaalde tijd aangegeven en was pizza exact op tijd geleverd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke pizza's

, 20-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Pizzadeeg was te droog, mexicaans eten was niet naar verwachting

, 19-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd goede kwaliteit. Goed warm bij bezorging.

, 07-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaak/kwaliteit goed, echter 1.5 uur moeten wachten op je bestelling is mijns inziens wel erg lang. Helaas toen geen erge honger meer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorgtijd was prima inr

, 03-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten!

, 01-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijke pizza's! Wij stellen de topping altijd zelf samen en de pizza's wordt met zorg belegd. Tot de volgende keer!

, 31-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza's! Vooral het met knoflook ingesmeerde korstrandje😉 Bezorgers die op gepaste afstand je pizza bezorgen en een eigenaar die er achteraan belt om te vragen of het erg is als de pizza 10 minuten eerder komt! 😊 Aanrader!

, 18-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten en snelle bezorging

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voorheen was pizzaexpres Carello onze favoriet van Almelo. Nu deze weg is is dit onze nieuwe (oude?) favoriet. Naam is anders maar menukaart lijkt erg op Carello

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Super heerlijk gegeten. Echt een aanrader

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Verrassend was wel 0,25 transactiekosten, dat is niet van deze tijd, moet je niet doen.

, 10-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pasta was super lekker, goed gevuld en ruime portie. De Italiaanse gehakt was erg droog En daardoor niet goed te eten.... jammer want de smaak was goed. Bezorging was snel en netjes !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gevulde pizza!

, 07-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza's smaakten voortreffelijk had ook niet anders verwacht. Maar 1 minpunt ze waren niet heel warm lauw/koud dat was bijzonder jammer

, 03-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Super service, erg lekkere pizza en pasta! Zeer vriendelijke medewerkers. Dit wordt ons vaste adres

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede pizza, alleen de kaas en (extra) topping waren ons beiden (bij beide pizza’s) iets te karig. Smaak was verder wel goed en de bodem perfect.

, 29-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle vriendelijke bezorger lekker eten helemaal top!!

, 27-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top, pizza's heerlijk als altijd. Bezorging op de juiste tijd. Groet,

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg lekkere pizza, zoals je van een Italiaan verwacht, knapperig, niet overladen met topping. Gewoon goed. 17:30 zou ik hem komen ophalen, en 17:28 zat hij in de over, perfect getimed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Pizza's zoals het hoort. Lekker en goed belegd met een heerlijke dunne bodem. Volgende keer de pasta maar eens proberen.

, 09-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

bestelling kwam 1,5 uur na het bestellen pas waardoor we geen tijd hadden om het nog voor onze volgende afspraak te eten. Zonde.. voor niks pizza laten komen

, 28-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals vanouds lekker, voordelig, en veel. Zoals ik jaren gewend ben van deze top toko. 😋

, 26-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker & snel bezorgd!

, 24-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd smaakte de pizza en Mexicaans eten heerlijk. Over een kleine aanpassing doen hun niet moeilijk, top service!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

zoals gewoonlijk weer een heerlijke pizza. Mooi op tijd afgeleverd en op afstand overhandigd !!

, 02-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooi op tijd bezorgd, heerlijke grote pizza's en een voordeel: alle ingrediënten die je erbij op wilt kun je apart aanvinken. Heel fijn! Voor het eerst besteld maar gaat vast en zeker vaker gebeuren :-)

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Verrassend hoge kwaliteit van pizza. Zeer goed gevulde calzone, verse ingrediënten, smakelijke en originele samenstelling, lekker dun deeg zoals bij een Italiaanse pizza hoort. Perfect gebakken. Eigenlijk verwacht je zo'n goed product niet bij een afhaalrestaurant. Enig klein minpuntje: vegetarische calzone was behoorlijk pittig.

Reactie van De Italiaan:Hartelijk bedankt voor uw beoordeling. Erg fijn om te horen! Wat betreft de vegetarische Calzone, heb ik de chef daarover gemaild en op de hoogte gehouden dat het erg pittig is!

, 30-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza! Niets op aan te merken!

, 26-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk! Ik wou dat ik jullie menu kaart eerder had gezien! Wat heb ik jullie pizza's gemist ❤️

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker eten! Pizza’s waren erg goed belegd! Op de snitzel zat een aparte saus maar smaakte heeerlijk!

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De opmerking bij de bestelling was over het hoofd gezien, waardoor een van de pizza´s niet naar wens was. Binnen no/time werd een nieuwe pizza bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel tevreden, heerlijke pizza's. Voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.